!Pas op!
- een kinderstoel is bij wet verplicht voor kinderen tot en met 12 jaar. Indien kinderen tot en met 12 jaar met ons meerijden dient u dit bij opmerkingen te noteren en ons te melden vooraleer ophaling. Indien dit niet werd gemeld en er geen kinderstoel aanwezig is, zal het kind geweigerd worden voor de rit, dit is dus uw verantwoordelijkheid dit zeker aan ons te vermelden! 

- Een extra stopplaats die niet op voorhand werd doorgegeven zal niet worden geaccepteerd. Extra of meerdere afhaal/stopplaatsen enkel mogelijk indien vooraf aangevraagd.

Indien u van verschillende luchthavens gebruikt maakt voor vertrek en aankomst, kunt u dit vermelden in het veld opmerkingen.

Wanneer u op Verstuur klikt, zult u dienen te bevestigen dat u een persoon bent en geen robot. Dit om Spam in onze mailbox te voorkomen. Zodra u dit heeft bevestigd, zullen wij uw reservering ontvangen hebben. Er komt ook een bericht dat uw bericht succesvol werd verzonden. U hoeft dit slechts 1 keer in te vullen en niet meermaals. Wij beantwoorden uw mail zo spoedig mogelijk, maar gelieve rekening te houden met een verwerking van 2-3 werkdagen.